Povezani članci

2 Comments

 1. 1

  Anonimni

  Najveći problem sa kojim se suočava ceo svet je monopol Vladara sveta. Novinarstvo je deo toga. Naročito „nezavisno“, „slobodno“, „demokratsko“, „magločistačko“.

 2. 2

  Franken

  Poštovani gosn @Anonimni, kakvi bre „Vladari sveta“ majkamustara i prastara?!? `Este l` i Vi jedan od mnogobrojnih zaverologa & onih drugih niškorista koji su se toliko namnožili da ne mož` se diše od nji`, ne samo u Srbiji brale, no po celom zemaljkom šaru?

  Može se novcem mnogo toga (a s mnogo više novca, sledstveno, mnogo više, pa i najviše), ali ne može da se kupi baš sve i baš svako. Evo, ja Vam tvrd stojim da je to tako kak` Vam velim.

  To što živite u okruženju gde su vrline kao čast i pošetenje dozlaboga deficitarne, ne znači samim time da ih nema u nekim živuljkama poznatijim kao Homo sapiens.

  Prav za prav, baš i ne kontam Vaš komentar. Vi ne verujete da je moguće da negde (ko zna gde, možda čak i ovde na ovome sajtu koji čitate) postoji i tako nešto kao NEZAVISNO, SLOBODNO, DEMOKRATSKO (šta god ovo zadnje značilo) novinarstvo? Pa zato navodnici?
  (Caps-lockom sam napisao gornja četiri pojma jer drukčije nisam mogao da ih istaknem).

  I kakvo je to „magločistačko“ novinarstvo? Jesu li navodnici ovde upotrebljeni vređanja i omalovažavanja radi? Ako Vam se ne dopada takvo novinarstvo uvek imate na raspolaganju brojne toaletoide u kojima bar ova nakaradna državna tvorevina ne oskudeva.

  Lepo odete na obližnji kiosk i pazarite prvi šareni papirni bućkuriš na koji naletite… i uživajte brate mili und dragi!

  (Možda baš naiđete na izdanje sa ikonicom pričvršćenom na „pluća“ neke sekstradne radnice. I ku`ćete više! U isto vreme parite oči i du`ovno se krepite. Pa da!)

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije internet portala Maglocistac.rs. Molimo korisnike da ne koriste govor mržnje i da se uzdržavaju od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Magločistač zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.