Povezani članci

2 Comments

  1. 1

    István

    Cudim se Hrvatima – mojim zemljacima da ovde ne vidim barem 100 komentara o izjavi direktorke pogrebnog, netreba se cuditi verovatno drustvo AV – a dao njoj ovu funkciju i zna da bez njihove pomoci moze samo svoju funkciju sahraniti. Gospodji verovatno nije jasno da ce AV totalno ce izgubiti izbore. Siguran sam da ce hrvati po ovom pitanju zauzeti ispravan stav, ono sto je u zadnjoj recenici iznela verovatno negde u senci mrtvackih sanduka procitala. Hrvati i bez njene savrsene preporuke znace na koga ce glasati

  2. 2

    Stipe

    Nema valjde od razjedinjene oporbe ljudi moji dragi. Da li su sve manjine lude sto podrzavaju AV? Mislim da ne. Da lli ga svi manjinci vole? Mislim da ne. Ukoliko zelimo nesto uciniti za nasu zajednicu ponekad moramo biti pragmataicni, pogotovo jer ne vidim nista antihrvatsko u programu AV.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije internet portala Maglocistac.rs. Molimo korisnike da ne koriste govor mržnje i da se uzdržavaju od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Magločistač zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.