Povezani članci

2 Comments

  1. 1

    István

    Za pracenje primene LAP-a u Subotici lepo ovo zvuci svakome ko ne razmislja o sustini korupcije o poreklu korupcije koju korupciju zele ovi marljivi pratiti — verovatno lokalnu dakle zele pratiti obicnog sluzbenka — cinovnika jer u toj sveri dalje dokazati nista nece moci, mozda zele pratiti saobracajce koji prima neki sitnis dok citavo radno vreme u kisi, u snegu zimi i leti stoji i cuva bezbednost posteni vozaca od oni koji voze pod alkoholom, koji jure bez glave, koji izzivljavaju na teret normalni vozaca i nakon prijave kazace neki clan LAP-a uzeo toliko i toliko, dok niko nece kazati ni rec zato sto njihovi predpostavljeni grade svoje tvrdjave na mestima gde gradnja nije nikom dozvoljena i niko te objekte nece ni porusiti l zasto bi i porusio kad ONAj najvisi gradi kucerne sebi odnosno svojoj deci na isto tako zabranjenim mestima. Zasto bi iko normalan pridrzavao zakonima kad citav niz zakona sastaljen tako da spretan advokat moze tumaciti kako u datom momentu klijentu ili drzavi odgovara. Pogledajmo samo zakon o Restituciji koju sastavio izmedju ostali ONAj koji primio “ zasluzno “ prihod od tajkuna kojem nikako ne ide u prilog pravilna restitucija i vuku prmenu u nedogled dok se nesto urade i tetkin kauc ce raspasti. Izmislili su da oni nerazumni koji traze svoje upropastice drzavu i mogu njima vratiti papire koju ce radna klasa isplatiti i zbog njih radnici trebaju raditi dok stanje je sasvim drugaciji da bi uzurpatori , otimaci ostali u uzurpiranim dobrima platce ostecenima i tako zastitili TAJKUNE posteno bi bilo da javno kazu da radnici trebaju raditi i platiti da tajkuni ne budu osteceni. Iz ovog se jasno vidi da nadlezni na ovaj nacin korumpirali tajkune i za uzvrat sada tajkuni KORUMPIRAJU njihove korumpatore to je POVRATNA KORUMPACIJA, ko ce te korumopatore i povratne korumpatore pozvati na odgovornost. Ovaj LAP je nepotrebna reklama — prazan divan kako narod kaze. Sada lekari , bio sam u Subotici na hitnom prijemu tokom ove godine kao pratioc, mene sigurno niko ne poznaje tamo ipak ONI NA HITNOM PRIJEMU rade kulturno, strucno na evropski nacin sa naj obicnom pacijentom kao na pokvarenom zapadu svaka njima cast. Lekari zele da na momenat obogate, rade za vreme radnog vremena na vise mesta – mozda ne svi tu je resenje smena rukovodioca ne mogu oni otici na zapad jer vecina nezna samo svoj jezik znaci mogu da rade samo fizicki posao, sestre spremacice treba rukovodioc da nauci 8 sati raditi kao i lekare bez setnje i bez treferica — za punu platu se radi 8 sati — gospodo na radnom mestu.Treba uvesti kao u Austriji ko prima mito jer to je to dobije momentalni otkaz i sve ce biti u redu. Korupciju materijalnu i moralnu treba ukinuti spreciti i kazniti pocev od GORE.

  2. 2

    István

    Dok ne ukinimo korupciju moralnu i materjalnu gore sa strane odredjeni politicara najvisih , dotle ova opstiska je samo za propagandu,. Moralnu korumpaciju niko ne moze dokazati a to radi skoro svaka partija i tako deli radno mesto i razne beneficije i materjalne koristi , da bi korumpator od nji imao koristi – povratna korumpacija.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije internet portala Maglocistac.rs. Molimo korisnike da ne koriste govor mržnje i da se uzdržavaju od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Magločistač zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.