Povezani članci

4 Comments

 1. 1

  Toma Vojnić

  Gde se zaturilo ovo SLUŽBENO pismo do sada ? Napisano je 7.maja pre dve nedelje I delovodno zavedeno? Vrlo zanimljivo s obzirom na iznete zahteve.
  Pitanje za uredništvo Magločistača: da li je ovo nova ARHIVSKA RUBRIKA Magločistača?
  Čak ste I objavili logo Electe:dve zanimljive činjenice o tome:prva, agencija Electe Iz Vićence,Italija,,osnovana 2009.(na sajtu- ELECTE © Tutti i diritti riservati !!) i druga , logo kompanije Nike,potiče od 1975 godine.Naša Electa funkcioniše od 2010.godine.

 2. 2

  Nemanja Mirković

  @Toma Vojnić

  Dragi Tomice,

  Raduje me što ste i na ovom portalu aktivni. Kako ste krenuli, imate velike šanse da postanete „profesionalni bot“. Verujem da ste upoznati i sa nagradom koju oni dobijaju – sendvič i sok. Nije loše, za ova krizna vremena.

  Krenimo redom:

  1. Ime udruženja Electe potiče od latinske reči „electe“, što u prevodu znači „odabrano“, ili „izvrsno“. Mnoge firme i agencije nose to ime. Nije trebalo da „idete čak do Italije“ – imate i hrvatsku kreativnu radionicu identičnog naziva (Pogledajte sajt electe.hr i ne zamerite im što im je isti u izradi, prim.a.) Dakle, niko nema „tapiju“ na ovaj pojam. Udruženje Electe je osnovano 2010. godine i zvanično upisano u APR-u (Pogledajte sajt http://pretraga.apr.gov.rs/AssociationWebSearch/AssociationBusinessData.aspx?Beid=3307840&rnd=569B78AA2A2B007F9ECFC5B44E91D7189995ADCD)
  Ni jedna organizacija u našoj Državi nije imala identično ime i oni su ljudi nesmetano osnovali svoje udruženje pod ovim nazivom – Electe, a ne Electa.

  2. Znak udruženja kreirao je Branislav Milošević, jedan od najboljih mladih dizajnera u Evropi. Pogledajte njegov sajt http://www.branislavmilosevic.com/
  On nije radio za brend Nike, ali jeste za Audi (proverite njegov portfolio, prim. a.)

  Dragi Tomice, umete da oduševite čoveka – bez obzira na njegovu inteligenciju, sposobnost rasuđivanja, ili mesto gde on živi. Vi ste, zapravo, „živa legenda“ Subotice i kao takvi zaslužujete priznanje.

  Želim Vam svako dobro, pa i poljoprivredno.

 3. 3

  Toma Vojnić

  1-ELECTE © Tutti i diritti riservati !!)
  2-logo kompanije Nike,potiče od 1975 godine…
  3-Gde se zaturilo ovo SLUŽBENO pismo do sada ? Napisano je 7.maja pre dve nedelje I delovodno zavedeno? Vrlo zanimljivo s obzirom na iznete zahteve…..

  P.S.Nemanja Mirkoviću,Vama i nije upućen komentar,KAKVE VEZE VI IMATE SA ELECTE? Nisu Vam dovoljni:
  1-Paradoks grupa
  2-Paradox group
  3-IdiEdit.com
  4-Kadar 24
  Zašto ne objavite STATUT ? Previše pitanja za dvojac Mirković.To je razlog što sa Vama ne vredi ni „poljoprivredno“ komunicirati.Prenesite „Magločistaču“ da se pridržavaju pravila i da ne objavljuju UVREDE i vulgarno izražavanje,čemu ste očigledno skloni.

 4. 4

  Toma Vojnić

  Mirkoviću,nedostaje mi odgovor na prethodni komentar.Proteklo je 24 časa …Muči Vas italijanski ? Ukoliko ga ne poznajete,slobodno zatvorite Vašu Radionicu
  Kadar 24.Ili,možda tražite zatureni STATUT Paradoks grupe? Ili ste u dogovorima sa Vašim istomišljenicima iz „Magloćistača“,ili podancima iz „Electe“ ? U teškoj ste situaciji: član 170.i 171. ne govori samo o uvredi,već i omalovažavanju…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije internet portala Maglocistac.rs. Molimo korisnike da ne koriste govor mržnje i da se uzdržavaju od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Magločistač zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.