Povezani članci

4 Comments

 1. 1

  István

  Mislim da Subotica — Palic nije teren za nastup Topiko benda Mi treba da reklamiramo sebe sa bendovima koji sviraju i nastupaju sa vojvodjanskim karakteristikama sa svirkama i pesmama karakteristicne za nase podrucje usput u restoranima treba prikazati specijakitete ovog reona jer najvise — skoro samo to interesuje dobro platise goste — turiste. Oni zele uvek upoznati lokalne “ unikate “ i samo sa takvom dobro iznisljenom i organizovanom prestavama mozemo prikazati ovo podrucje, ne neko “ cudom “ sa drugih krajeva. Ovako ovo nije promocija turisticke ponude Subotica — Palica, nego zabava neki koji za sebe zele cuti i videti ovaj bend goste i turiste uvek zivot mesta gde se nalaze , svirka, pesme, hrana, pice, oni dolaze da kulturno ali i veseko da sprovode ovde par dana i to da ponesu za uspomenu.

 2. 2

  István

  Ima puno kriticara koji samo kritikuju ali ne daju nikakav predog, evo moje misljenje za buduce : Takva promocija ne moze trajati samo jedan dan odnosno jedno vece, pogledajte kako to rade drugi reoni — gradovi, treba to da traje minimum tri dana , jer za jedan dan niko nece putovati 500 ili 1.000 kilimetara da u tome uziva, treba to proglasiti reklamirati na internetu da cita sto vise mozda i zaintereovani pa onda tako ce praviti plan za odmor da u polasku ili u povratku , odlasku prespavaju ovde i odmaraju i uzput da vide i tu prezentaciju, ovako ovo je samo izivljavanje neki bezposlicara, mozda i koji neznaju sta sa vremenom. Prvi dan treba da nastupa neki naravno lokalni bend, drugi dan drugi, treci dan treci na palickoj pozornici treba obavezno uzeti u obzir da je ovaj reon je nekima drzava , nekima mozda i domovina a vecini otacbina zato treba da se cuju i njihove pesme i svirke ukompovani u program bendova koji nastupaju, treci dan uvece ili cetvrti dan uvece svi da nastupaju na gradskom trgu kod gradske kuce u Subotici bezplatno za sve prisutne. Prve godine dozvoliti bezplatno podizanje satora koji garantuju da ce gostima posluziti samo staru lokalnu hranu bez razni aditiva bez fabricki zacina, samo sa zelenim ili susenim prirodnim zacinnima, Navescu neke lokalne hrane: csirke paprikás,— pilece paprikas ali da to ne smrdi na koncentrat, birka paprikás ,– ovciji paprikas, borju pörkölt,–telece perkelt, krumplis gomboc leves,– neznam pravilno prevesti, fánk, krofne ( cevap, raznjici, pljeskavice nisu specialiteti ovog reona ) i naravno jos mozda ima nesto — suva svinjska kobasica, sunke od mangulice sa okolnom slaninom itd. vino od kadarke, kövidinke, ezerjó, gurábli hájas kifli szilva lekvárral. Satore dozvoliti i na Palicu prve godine bezplatno. Samo ovako moze prikazivati prezentovati ovaj reon severnu backu Suboticu i Palic sa jezerom i okolinom Suboticu sa gradskom kucom i sa mirnim uvek raspolozenim stanovnicima koji zive i rade u prijateljskom zivotu bez obzira na veru i narodnost — naravno izuzetka nazalost uvek ima ali tome nisu krivi obicni radni ljudi.

 3. 3

  Anonimni

  Ma koncert Tropico Band-a ponovo jedva cekam da ponovo dodju zovite ih vise sta cekate

 4. 4

  anonimni

  Topiko to je brend rodnog kraja a ne — nije brend Suboticana, ako zivite u Subotici probajte malo naviknuti i na starosedeoce ovoga kraja i na nasu svirku. Za topiku HFALA !!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije internet portala Maglocistac.rs. Molimo korisnike da ne koriste govor mržnje i da se uzdržavaju od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Magločistač zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.