Povezani članci

5 Comments

 1. 1

  Miki

  I šta će sad biti? Da li će neko odgovarati?

 2. 2

  Anonimni

  Konzervator-savetnik Međuopštinskog zavoda za zaštitu spomenika kulture, koji je radio na Planu detaljne regulacije, Luka Aćimović……. ahahahahahahaha

 3. 3

  stipan

  Konzervator-savetnik Međuopštinskog zavoda za zaštitu spomenika kulture, koji je radio na Planu detaljne regulacije, Luka Aćimović….ahahahahahaha..da li mu je neko ikad video diplomu?…

 4. 4

  Mary Margot

  Ne znam za diplomu gosp. Aćimovića, ali znam da je on vlasnik preduzeća LUTI COLOR (LUKA AĆIMOVIĆ PR PROIZVODNJA I TRGOVINA BOJAMA I FASADAMA LUTI COLOR SUBOTICA m.b. 64526375, Trgovina na veliko drvetom, građevinskim materijalom i sanitarnom opremom, š.d. 4673), što ga stavlja u poziciju direktnog sukoba interesa.
  Jednostavan sistem: Ja ti izdam uslove, prvo da možeš da rušiš, pa onda da možeš gradiš, pa ti onda od mene kupiš građevinski materijal, poso cveta, je..š kulturno nasleđe, treba od nečega da se živi.
  A sirota direktorica zavoda sigurno nikada nije čula za tu firmu, pa potpisuje uslove na poverenje.
  Eto posla i za jedno drugo ministarstvo.
  Tako da za tu diplomu ne znam, ali za ovu prduzetničko-muljarsku znam, prava je.
  Čovek je dr.

 5. 5

  Mary Margot

  Zaboravih, dotični je i vlasnik firme STUDIO HERC LP (STUDIO HERC LP DOO ZA PROJEKTOVANJE I INŽENJERING SUBOTICA m.b. 20299002, Inženjerske delatnosti i tehničko savetovanje, š.d. 7112).
  Dakle da se ispravim, malopre sam pogrešila: Sistem je sledeći: Ja ti izdam uslove i napravim projekat prema tim uslovima, onda možeš da rušiš, pa da gradiš prema tom projektu, pa da od mene kupiš građevinski materijal – već je ugrađen u projekat, biznis cveta, je..š kulturno nasleđe, treba od nečega da se živi + državna plata.
  Još jedna greška.
  Nije dr.
  Čovek je prof.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije internet portala Maglocistac.rs. Molimo korisnike da ne koriste govor mržnje i da se uzdržavaju od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Magločistač zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.