Povezani članci

2 Comments

  1. 1

    Robert

    Samo da skrenem pažnju da nije rekao poslednji put da je bio 2014 na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, nego cele 2015-te. Naglasio je da je bio na N1 ove godine koju je gledalo tada 10% domacinstava, sto je dokaz da je interesovanje veliko.

  2. 2

    ovozemaljka

    Prisutni na tribini su tek čašica vode iz Palićkog jezera. Dobro za početak. Ali Palićko jezero se sastoji od mnoooogo čašica vode. Zato dobro protrljajmo oči, prst na čelo, put pod noge – bar do komšije, i ispričajmo koga smo mi to slušali, s kim smo mi to pričali i šta, i šta smo čuli od tih ljudi. Da li su vredni tog minimalnog našeg napora da uradimo to? Pa oni su najizloženiji, najviše se troše, za dobrobit svih nas. Ja verujem da ova sredina iskreno kao i ja misli: DOSTA JE BILO ! Samo još ne zna da to i drugi misle, i konkretno rade na tome, i kažu to glasno. (Baš me čude razlozi što sredina ne zna za njih, odkud to?) A još i imaju rešenja za našu problematiku. Ne samo njihovu, već NAŠU zajedničku problematiku.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije internet portala Maglocistac.rs. Molimo korisnike da ne koriste govor mržnje i da se uzdržavaju od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Magločistač zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.