Povezani članci

3 Comments

 1. 1

  Bojana Čonka

  Čuš, najavio! Kampanja je u jeku! Treba zaraditi lovu koju su dobili.

 2. 2

  anonimni

  U svakoj drzavi ili drzavici vrsi se kampanja ispred svakog izbora — svaka partija navija za sebe i u Srbiji — prema tome sasvim je prirodno da g. Pastor moli ovdasnje madjare da izlaze na glasanju i da glasaju na vladajucu stranku Fidesa i HDNP . Lovu koju su dobili madjari stanovnici Srbije dobili su za odredjene svrhe — prosirenje delatnosti — opremu, za kupovinu zemlje na teritoriji Srbije ne ovisno od toga dali ce glasati ili ne i onda njima pripada ako glasaju protiv vladajucu stranku.. Zar Srbija ne pomaze srbe na kosovu, trebalo bi da pomaze i u Hrvatskoj, Rumuniji isto tako kako madjari pomazu svoje u inostranstvu ako u toj drzavi uslovi zivota takvi da madjarima treba pomoci. Inace apsulutna pobeda Orbana na izboru 8 aprila nece se zavisiti od glasanja madjara u inostranstvu ali je potrebno da bi EU video da su madjari slozni na celoj zemljinij kugli i da podrzavaju Orbanovu jedino ispravnu politiku i stav prema migrantima. U Srbiji zar nema stalna kampanja vec smesno puta obecana izgradnja Y kraka — za obilazak Subotice meni je vec to sramota slusati — mada nije nasa sramota,, iz usta neke osobe vladajuce stranke a koliko slicne izjave cujemo svakog meseca sa na teritoriji Srbije, Izgleda ovde bas tako zaradjuju pare neke sposobni i podobni.

 3. 3

  Bojana Čonka

  Šta odgovoriti onom koji nije u stanju da stane imenom i prezimenom iza svojih reči, ali se u mojim rečima prepoznao? Biram da verujem da je naivan a ne bezobrazan.Moj komentar se nije odnosio na Mađare u Srbiji, već na samog Paštora. Ako se još neko prepoznao – njemu na dušu.Dakle, prirodno bi bilo da Paštor poziva da se na izbore izađe, a ne da sugeriše za koga treba glasati.Onaj ko je na vlasti, u prilici je da novcem poreskih obveznika raspolaže i da taj novac deli, a to ne čini iz Robin Hudovskih pobuda, već zarad ličnog interesa.Ko to ne vidi, ili je naivan, ili nešto još gore.Što se tiče Srba na Kosovu, ili u Hrvatskoj- pucanj u prazno.Da Srbija pomaže Srbe na Kosovu, ne bi bili tu gde jesmo, da ne spominjem da je takvo poređenje u najmanju ruku neumesno.Inače, nemojmo zaboraviti da je Paštor je u veoma bliskim i koalicionim odnosima sa vladajućom strankom, a ne primećujem da deli sramotu koju osećate.Možda nije sposoban za takva osećanja, a možda je samo sposoban i podoban.Ili pak, prirodan.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije internet portala Maglocistac.rs. Molimo korisnike da ne koriste govor mržnje i da se uzdržavaju od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Magločistač zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.