Povezani članci

2 Comments

 1. 1

  Slavko Jakovljevic

  POSLEDNJA OPOMENA SRBIMA!!!
  Pišem i plačem!!!
  I pored potpune medijske blokade u Srbiji JA dobro vidim sta se dogadja sa Srbijom!!!
  Da se malo potsetimo!!!
  Oduvek je Moja Srbija bila strateški veoma važna destinacija u Evropi. Ona se nalazi u centru Balkana i ima Beograd koji je pravo saobraćajno čvorište Srbije i Evrope. Iz Beograda možete lako otputovati na sve četiri strane sveta vazdušnim, kopnenim i rečnim saobraćajem. To malo koja evropska prestonica ima!
  Dalje…Cela Srbija leži na neverovatnom prirodnom blagu. Srbija poseduje rudnike: zlata, bakra, gvožđa, olova, hroma, mangana, molibdena, kobalta, kadmijuma, antimona i cinka. Srbija poseduje i mnogo ugljenokopa. Sem koksa Srbija poseduje sve druge vrste uglja. Ima i mnogo kamenoloma, granita. Pored svega toga cela Srbija leži na mineralima. Ona ima sijaset lekovitih banja, postoje mnoge termalne, mineralne i izvori pitke vode. Ima rasudjen rečni sliv sa mnogo reka znaci ima veliki i hidro potencijal. Srbija poseduje mnogo četinarske i listopadne šume… Ovakvo prirodno blago nema nijedna zemlja Evrope!?
  Na kraju sve se ovo zove „SRPSKO NARODNO BLAGO“.
  OVO SAM NAPISAO da bih’ upozorio Srbe šta današnja naprednjačka vlast radi!!!
  Vučić ja ga zovem SUMANUTI SRBOZDER upravo on Vucic javno pred nasim OCIMA rasprodaje to naše SRPSKO, NARODNO BLAGO.
  RASPRODAJE LAZOV, LOPOV NASE SRPSKO BLAGO. Juce se oblizuje oko Kursumlijske Banje!? To niko u svetu ne radi!!! Ni Hrvati ni bosanci ni Slovenci ni makedonci ni Madjari niko, niko, niko!!! Inače Vučić to radi pod pamfletom „DOVODJENJE STRANOG INVESTITORA“ upravo je to velika obmana i manipulacija sa srpskim narodom!!!???
  VUCICA TREBA POD HITNO UHAPSITI!? PRODACE SVE I POBECI!!!
  P:SAJDZO 2016.

 2. 2

  Tarot Inkvizitor

  Čitam nebuloze koje je napisao Slavko Jakovljevic (ono što napiše Natalija Jakovljević uopšte ne čitam jerbo je Nata stvorena za opipljivije rabote) i krstim se i levom i desnom ručicom. Gospodi pomiluj.

  Otkrio Slavko da je Srbija bogata rudnim bogatstvom, a zaboravio da napiše kako u Srbiji, na potezu od Preševa preko Uroševca i Prizrena do Đakovice, postoje nalazišta dijamanta! E, sad, jebiga, il’ Slavko nema pojma o rudnim bogatstvima Srbije, il’ je Kosovo (i Metohiju) otpisao iz sastava Srbije(?). Jebeš takvog Srbina koji samo opominje i palamudi, a nema rešenje.

  Stručnjak za rudna bogatstva i banje, istog prezimena kao i autorka Nata (za opipljiviju upotrebu), gos’n Slavko, nudi fantastičan recept za preporod srpskih banja – status kvo – spora ali sigurna propast!!! Sedi, Slavko, jedan ko vrata.

  Osim što je stručnjak za rudna bogatstva Srbije (bez Kosova), ekspert za banje i prezimenjak opipljive Nate, gos’n Slavko je, izgleda, savremeni Nostradamus; vidovnjak, bezveznjak i pretplatnik na „Treće oko“, lovac na vampire i Salemske veštice.
  Hapsite Vučića – spalite vešticu! Vrišti Slavko. Ludnica je, kanda, otključana širom ostala…. (Đ.Balašević)

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije internet portala Maglocistac.rs. Molimo korisnike da ne koriste govor mržnje i da se uzdržavaju od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Magločistač zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.