Povezani članci

2 Comments

  1. 1

    Jelena

    Ne znam kakve ste rezultate vi gledali. 65% za Vučića na Bačkim vinogradima vam je „uskraćena podrška Mađara za Vučića“??

  2. 2

    István

    Jedno pitanje za MP gde ste vi bili pre izbora, dali ste nesto uradili za korist Sasu Jankovica ? lepo ste cutali i sad kad vidite da politicka situacija polako se menja na stetu i Vaseg sticenika — jer nista niste preuzeli i ucinili za korist Sasu Jankovica i sad polako menjate ruvo. Imate vremena do jula — mozda i prije da resite koga cete u sebi precutno podrzavati i posle uspeh Sasa Jankovica r ezultat pripisivacete za sebe. I tako dovedete i sebe na nivo VMSZ – a. Mozda i MP treba dotle da reformira sebe ili svi cete pripadati za proslost. Madjari znaju misliti i glasace po svojoj savesti ne po preporuci neki meteor politicara., primer Senta.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije internet portala Maglocistac.rs. Molimo korisnike da ne koriste govor mržnje i da se uzdržavaju od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Magločistač zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.