Povezani članci

2 Comments

 1. 1

  Anonimni

  Kada sam, nedavno, na vlastitom primeru zorno predočio postupanje pojedinih organa lokalne samouprave, kao što su Savetnik za zaštitu prava pacijenata i lokalni Savet za zdravlje, pa i Komisija za vanrednu unutrašnju kontrolu Doma zdravlja, odbili ste predloženo detaljnije sagledavanja problema I to tek kada sam naveo konkretna imena?!

  A, osnovno je što su svi pomenuti akteri u predmetu po dokumentovanim prigovorima, prvo savetniku i direktorici Doma zdravlja na rad dva lekara, a potom i Savetu za zdravlje na rad samog savetnika, bez iole kakvog osvrta na obrazložene propuste, i bez ikakvog obrazloženja po kom osnovu vlastiti navodi eventualno nisu tačni, u izveštajima zaključili da prigovori navodno nisu osnovani?

  Ako predočeno nije dovoljno ilustrativno o ogoljenoj bahatosti i neodgovornosti pomenutih, koji i kakvi onda jesu?

 2. 2

  Anonimni

  Poštovani,

  Molim da ispravite moj propust, Dakle, umesto „anoniman“, kako sam potpisan ispod komentara, Jovgen Salontaji.

  Zahvaljujem!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije internet portala Maglocistac.rs. Molimo korisnike da ne koriste govor mržnje i da se uzdržavaju od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Magločistač zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.