Povezani članci

3 Comments

 1. 1

  Bojan

  Zakonski okvir koji definiše izbornu tišinu kreiran je 2011. ali njime nije predviđena kontrola internet komunikacije, što pored fejsbuka, tvitera i drugih društvenih mreža podrazumeva i internet medije. Jedno pitanj za vas – šta da je pomenuti sajt ili bilo koji drugi taj intervju objavio 16. jula? onda ne bi bila prekršena izborna tišina? Šta je sa bilbordima, plakatima, pamfeltima?? Na kraju krajeva, ukoliko se već pozivate na izbornu tišinu, dobro se raspitajte da li ona postoji za MZ.

 2. 2

  Tole lopov

  Drago mi je da u gradu imamo elokventnog autora sa pravom sposobnoscu kritickog razmisljanja, u svakom pogledu autenticnog.

 3. 3

  Alvantni

  Kolege novinari koji stojite iza ovog teksta, molim vas za trenutak pažnje. Pravo svakog autora da svoj autorski tekst objavi na kojem god želi mestu uz nadoknadu ili bez iste. Da li se slažemo? Ako je N.H.M ili taj portal subotica.com autor onda oni ako žele mogu da stave isto na N mesta a interni dogovor je ko će biti potpisan i u kojoj formi će bit prenešen. Da li se slažemo?

  Šta ćemo u slučaju nedeljnika Subotičke novine koji izlazi u petak kada kako vi kažete počinje izborna tišina? Da li novine koje se štampaju u četvrtak, a izlaze u petak treba da se samocenzurišu zbog izborne tišine?

  To gledajte samo kao snalažnjivost marketinškog tima gospodina čiji su intervju objavili a ne kao nečiji neprofesionalizam ili kršenje zakona koji je defakto pun sivih zona.

  Složio bi se sa prethodnim komentatorom ali ću još dodati – šta da je ovaj defakto isti intervju objavljen u utorak, sredu ili četvrtak? Ne bi se čitao u petak, subotu ili nedelju?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije internet portala Maglocistac.rs. Molimo korisnike da ne koriste govor mržnje i da se uzdržavaju od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Magločistač zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.