Povezani članci

2 Comments

  1. 1

    István

    Ovom nacinom komunisti zele prikazati da su postali vernici. Sveto pismo ni pogledali nisu, Marksov Kapital drzali na vidnom mestu na polici, ali nikad nisu otvorili jer Oni i bez toga sa komunistickom terorom , uzurpacijom bili podobni – misle da za njihova zlo dela popovi ce traziti oprostaj i zato crkve od sve obaveze prema nase Srbije oslobodjeni. Narod neka muci i da plati sve – porez su prekrstili za “ akcize “ da niko ne misle da se to trosi nasi Predstavnici kada raspravljaju o ogradi, o cirkus vozu – naravno daleko jer tako su dnevnice vece a hoteli i lepotice i prijatnje.

  2. 2

    Vladanka

    Ne razumem u cemu je problem vezano za rad crkve I pdv??? Je l vj idete u crkvu da se molite ili ste inspektori I nekome sudite? Pa gde crkvi nadjoste? Nemojte nikome,nista vi Bog ili svetitelji pa da pricate o tome.bolje vodite racuna da li ste vi platili pdv pred Bogom !

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije internet portala Maglocistac.rs. Molimo korisnike da ne koriste govor mržnje i da se uzdržavaju od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Magločistač zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.