Povezani članci

2 Comments

  1. 1

    Tufna

    Prosperitati mnogi koriste za zadovoljavanje svoje lakomosti. Selo koje treba izdvojiti po tom primeru je za ne poverovati Tavankut. Da upravo u tom selu postoji imanje na kom je zaposlen radnik normalno NE prijavljen, vlasnik toga imanja koje je dobijeno od pomenute fondacije je ugledni Subotički veletrgovac koji osim više nepokretnosti poseduje i ovu dobijenu , ali iako je u obavezi da sa porodicom i živi na adresi isti na toj adresi NE živi. naprotiv ova kuća dobijena od ove fondacije služi kao vikend kuća u kojoj se prave disko večeri i kada bukvalno niko u selu ne spava.

  2. 2

    anonimni

    Tufna ! stiglismo do toga da nije zgodno stvari, desavanja nazvati po imenu , nego poznati Suboticki veletrgovac, koji naravno ne zivi u Tavankutu nije lud ! radnika ne prijavljuje a zasto bi kad moze i tako, ima u Subotici jos takvi, jedan koji kada madjarski Tv pravio riport nije imao u zaposlenju ni jednog madjara a bio je obavezan ako koristi sredstva madjarske Vlade, drugi sa istima nije teo ni da razgovara sigurno imao na to razlog sramni, ima u jednom mestu koji isto uziva sa dobijenm sredstvima a bahato zivi u tom mestu vedri i oblaci neznam ovi svi dali se drze obavze po sastavu zaposleni. Niste g. Joza proverili kako su sredstva ko bajagi data onim sitnim proizvodjacima, ja tako znam da je to samo teoretski dato bednicima sa decom koji bi tako ostali na svojoj kupljenoj grudi jer samo zemlja vezuje porodice . Pored silni pred troskova koju bi trebali platiti oni nisu dobili ni dinar samo kredit sa kamatom od banke koju morali bi odplatiti ako ne mogu, odu na dobos, dakle lova samo bogatima bedniku kredit, data su poljoprivredne masine nekima vec oni korisceni zasto nisu data nova masina ko je dobio te nove u zamenu za stare. Sledeci problem je sto jedan deo Backe spada u nadleznost KIKINDE da nebi madjari u tom delu bili u vecini zasto na to ni jedan nas dobrocinioc madjara ne pokrece raspravu da se brise u Srbiji mali Trianon koji izmisljen na stetu ovdasnji madjara koji rade proizvode placaju dazbine za korist Srbije, zasto o tome ne pokrece raspravu VMSZ — SVM niti oni koji bi zeleli zauzeti njihovu vladavinu ne stave to u svoj plan rada, niti Vi tako nesto ne spominjete. E vidite gospodine svima dobrociniteljima trebalo bi samo vladanje a ovu ogromnu sramotu i za Srbiju ni jedan od VAS nezeli da zagrize, dotle madjarima sasvim svejedno ko njih zastupa i zato i razmisljaju o tome dali uopste trebaju glasati na OVAKVE nase predstavnike – rezultat vidite posle svakog izbora.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije internet portala Maglocistac.rs. Molimo korisnike da ne koriste govor mržnje i da se uzdržavaju od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Magločistač zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.