Povezani članci

7 Comments

 1. 1

  Miodrag

  haha, bolesno
  čoveče, nađi svoj život, ne bavi se tuđim, pusti ljude da imaju svoje mišljenje i svoje stavove, nemoj ti da im popuješ šta će i kako će
  lažni moral se provlači kroz čitavu tvoju analizu
  u nekim momentima mi je bilo jako teško čitati koliko je konfuzan i kontradiktoran tekst
  drugi put bi ti preporučio da tri puta razmisliš i još konsultuješ 3 prijatelja pre nego što klikneš na publish, to je za tvoje dobro, da se ne sramotiš
  kada budem čuo da si uradio nešto društveno korisno, a znam te ko si, onda ćeš imati prava nekome da držiš slovo, a do tada sedi, odmori, nije ovo za tebe.
  ako ti je i ovo uvreda, šta da ti kažem, jako si osetljiv.

 2. 2

  lakic

  Miodraze po vasem pravopisu se i moze zakljuciti da vam je bilo tesko procitati jer,nije uvek bitno procitati,bitno je i razumeti a vi ocigledno niste nista razumeli.
  Sirite vas hejt negde drugde.Napisano je za ovakve kao vi,koji sve citaju a nista ne razume.

 3. 3

  István

  Miodrag daliste vrlo pametnu poruku g. Hampelicu ali te preporuke prvo trebalo bi da primenite na sebi !! Pa onda kad sve to naucite napamet i savrseno sprovodite u vasem zivotu i u glavi — onda razmislite — ako mozete i znate i onda dajte savete drugima. Ne mislim da ste sa g. Hampelicem u ili na “ TI “ U zivotu suboticana jos uvek postoji i postojace jedna evropska kultura koju se ne uci u skolama nego u kulturnom vaspitanju porodice, imajte to u vidu. pogledajte i proverite od kada u subotici postoji gimnazija, muzicka skola, pozariste, gruntovnica , i vidite kad su neki drugi to dostigli . Molim prilagodite se. Sa postovanjem !

 4. 4

  Miodrag

  jako ste smešni, obojica, ako ste uopšte dvojica jer vrlo sličan stil pisanja imate, vrlo slično izražavanje, ton i gnev sa kojim ste primili moje obraćanje, ali ne vidim da je iko odgovorio na moje konstatacije?
  jedan me napao da sam nepristojan jer sam se obratio sa „ti“ coveku od kojeg sam petnaestak godina stariji, dok drugi moj komentar o kvalitetu i jasnoći teksta, rekao bih sujetno, odgovara da nisam shvatio, odnosno da sam glup, a pre svega imam problema sa pravopisom?!?

  kako god, možda sam ja i nevaspitan i glup, ali to neće promeniti činjenično stanje da je čitanje ovog teksta prepunog patetike i lažnog morala jednostavno gubljenje vremena, a samim time i moja rasprava sa vama besmislena.

  očigledno je da ovo nešto na čemu se nalazimo ne prati veći broj ljudi, a nešto mi intuicija kazuje da u ovoj diskusiji učestvujemo samo „gospon’ Hampelić“ i ja.

 5. 5

  István

  Miodrage !! dao sam Vama konkretan zadatak da sve sto zahtevate od g. Hampelica prvo primenite na sebi — procitajte sta ste njemu preporucili ! Na inteligentan nacin vam skrenuo paznju da su suboticani kulturni ljudi — nisam trazio kulturno ponasanje ni od koga ali ako neko zivi u ovome regionu ili gradu gde svi mi dobili kulturno vaspitanje i ne samo mi nego i drugi koji su imali tu srecu da u svojoj porodici videvsi svoje najblize da prihvati kulturu ove sredine , naveo sam kakve kulturne ustanove mi imamo u ovom regionu — zalosno je to ako neko mozda van svoje krivice ostao bez osnove takvog vaspitanja. Preporucio sam ne samo Vama gospodine

  da onda svi mi treba da se trudimo koji zivimo u ovom regionu ili gradu da se prilagodimo, ne da po titovom ( namerno malo “ t “ sistemu svi na ti, Vi dragi gospodine primetili ste samo TI a srz nepaznjom, slucajno ili namerno niste kapirali, kao sto ne uzimaju u obzir svi oni koji gospodju osude samo zato sto trazi kulturno ponasanje — na to ima pravo treba nekulturu da spreci i nadlezna inspekcija, ako su dorasli na to. Titovci trudili ( komunjari ) da uniste tradiciju, kulturu, lepo ponasanje i da stvore odnosno da snizi nivo stanovnika na nulu ali u ovom regionu i delu Evrope to i sada i u buduce kultura u ponasanju je na prvom mestu.

 6. 6

  Vladimir Jeremić

  Odličan tekst i nažalost problem buke i bahatosti nema samo Subotica nego većan gradova. Svi smo mi mladi ili smo do pre nekoliko godina izlazili ali ovo što se dešava u poslednjih par godina je prava katastrofa. prosto kao da se takmiče ko će ispasti bahatiji, pijaniji i ko će više urlati ili više štete napraviti u noćnom provodu.

 7. 7

  Mirko

  „Ne radi se tu samo o ovoj pištaljci, širimo govor mržnje i kreiramo neistine o onima koji ne misle kao mi, imaju sopstvene stavove ili su drugačiji od nas – o novinarima, migrantima, LGBT populaciji, šalterskim radnicima i mnogim drugima…“ “ neotesanost i glupost su postali naša svakodnevica i možemo ih videti na svakom koraku, a naročito na društvenim mrežama, od komentatora zavaljenih u svojim udobnim foteljama.“

  „Da budemo iskreni,po vojvođanskim ali i po svim merilima,vi ste svinja debela.
  Vojvođanin.“ Guy Fawkes@DejanHampelic jednom političaru, twitter

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije internet portala Maglocistac.rs. Molimo korisnike da ne koriste govor mržnje i da se uzdržavaju od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Magločistač zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.