Povezani članci

2 Comments

  1. 1

    Anonimni

    Bajiću je prošlo vrijeme.On je politički relikt olovne prošlosti,točno kako je Žigmanov rekao Posljednij jahač apokalipse.

  2. 2

    anonimni

    Svima nama prodje vreme — ali bunjevci ostaju ! Interesantno u zadnje vreme vladajuci neprekidno zele pretvoriti Bunjevce za svoje ipaki posle svakog takve patriota koji negiraju cinjenice i ovaj izrazito sposoban, posten, pametan i genetski vrlo jak i jedinstven narod ostaje i uvek moralno ojaca i ostaje i nadalje se siri , ojacan bori za svoj indentitet na ovim prostorima, njima ne smetaju ni madjari ni posteni srbi drze odlicnu vezu sa hrvatima, rado posecuju Zagreb, ne odbacuju ni Beograd i nadalje i zauvek ce boriti za svoj indentitet, za svoja prava i uvek znaju i udovolje svojim obavezama. Ali ne daju svoj jezik obicaje postuju svakog kao i sebe, znaju ko ne ceni druge ne ceni ni sebe. Ove zadnje reci trebalo bi da uvek imamo svi na umu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije internet portala Maglocistac.rs. Molimo korisnike da ne koriste govor mržnje i da se uzdržavaju od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Magločistač zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.