Povezani članci

2 Comments

  1. 1

    BPT

    Ako čovek pročita presudu, nekoliko stvari se logički nameće: 1. PIše da Žibel plaća za ispuštanje prekomerne količine „zagađenja“. Ako je to tako lako platiti, znači, da kazna nije adekvatna. Mene ako kazne za prebrzu vožnju, ne pada mi na pamet da ponovo prekoračim dozvoljenu brzinu, naročito kada vidim saobraćajce. Postavlja se pitanje, o kojim se količinama radi i koja je to kazna za ispuštanje, koje količine otpada. Očigledno je da se tu postavljaju 3 pitanja: preispitivanje dozvoljene količine, koja se sme ispustiti, preispitivanje količine, koja se uz kaznu, može ispustiti i preispitivanje visine kazne. Jer stanje Krivaje govori za sebe! 2. Smrad koji se širi je nedvosmislen i nepodnošljiv. To što nema načina da se smrad meri, ne bi trebalo da bude oslobađajuća definicija za proizvođale smrada. Nezavisni stručnjaci, kao Zelena patola, trebala bi da bude odgovarajuća, da se da mišljenje, koji je nivo smrada odgovarajući, da bi se čovek u njemu prijatno osećao. Kada prolazite putem pored Žibela, smrad vas tera, da vazduh ne uzimate, a ne da mislite o tome da to nije ni neki loš miris. 3. Dali je film „Pojeo vuk magarca“ prikazan na sudu, kao dokaz stanja? Kao ilustracija, kako je „na terenu“.

  2. 2

    srbenda iz b.topole

    srbenda iz backe topole…… NICIJA nije gorela do zore… Pa nece ni ovih Kriminalaca koji su opljackali drzavu i narod .. Sudbina svih RATNIH PROFITERA… Bice RESENA samo onda kad se primene zakoni iz vremena kada su se obogatili..Konkretno mislim na Ratne i vojne sudove …( po kratkom postupku.).SAMO na OVAJ nacin … nikako na drugi.. se ne moze resiti problem kriminalaca i lopova koji ne vode brgu o zdravlju ljudi.Obogatise se u vremenu kada su svi normalni gradjani osiromasili…..Pecuricu trebamo pomoci sa prikupljanjem priloga za placnje kazne … COVEK ima dovojno samopostovanja da istera stvar dokraja .TAKOZVANI TOPOLCANI . i ne samo oni ,, su se pretvorili u poltrone i dupelizce nekolicini neljudi na vlasti .(biVsih i sadanjih)STIDITE SE ..Pogledajte koliko nas dolazi na proteste… Verovatno samo nama smrde ti …SMRADOVI..!!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije internet portala Maglocistac.rs. Molimo korisnike da ne koriste govor mržnje i da se uzdržavaju od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Magločistač zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.