Predloženi novi rukovodioci Tržnice, Turističke organizacije i Javnog preduzeća za građevinsko zemljište u Bačkoj Topoli

Predloženi novi rukovodioci Tržnice, Turističke organizacije i Javnog preduzeća za građevinsko zemljište u Bačkoj Topoli

Sednica SO Bačka Topola, foto: MS/Magločistač

Objavio: Magločistač

25.07.2024

Kategorija: Bačka Topola , Politika

Nakon formiranja lokalne vlasti, pred odbornicima i odbornicama Skupštine opštine Bačka Topola, na dnevnom redu će 1. avgusta, između ostalog, biti i razrešenja i imenovanja direktora i v.d. direktora nekoliko javnih preduzeća i ustanova.

Dosadašnja direktorka Centra za socijalni rad opštine Bačka Topola, mr Jasmina Zimonjić (SNS) razrešava se te funkcije, nakon što je podnela ostavku zbog imenovanja na mesto člana Opštinskog veća, a o novom rukovodiocu ove socijalne ustanove neće se odlučivati na narednoj sednici, dok će nezvanično na tom mestu od sada biti kadar SVM-a.

Na dnevnom redu će se naći i Predlog rešenja o prestanku dužnosti direktora Javnog preduzeća za građevinsko zemljište, urbanističko planiranje i uređenje Bačka Topola, Dejana Jerkovića (SNS) koji je iz ličnih razloga podneo ostavku na tu funkciju, a na čije mesto je predložena dosadašnja direktorka JP “Tržnica”, Dragana Ognjenović (SNS).

Za vršioca dužnosti direktora “Tržnice” predložena je dosadašnja direktorka Turistične organizacije, Marina Popović (SNS), dok bi na njeno mesto – ukoliko skupštinska većina usvoji takav predlog – trebalo da dođe Željka Lopušina (SPS).

Bačkotopolski odbornici i odbornice će na narednom zasedanju odlučivati i o Predlogu odluke o dodeli priznanja “Pro urbe” za 2024. godinu, kao i o Godišnjem programu zaštite uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta na teritoriji opštine.

Podelite sa prijateljima:

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljenja. Obavezna polja su markirana *

Upišite tekst *

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne nužno i stavove redakcije portala Magločistač. Na našem sajtu biće objavljeni svi pristigli komentari, osim komentara koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede ili nisu u vezi sa temom članka koji se komentariše. Govor mržnje je definisan Zakonom o javnom informisanju i medijima, koji u članu 75. kaže: „Idejama, mišljenjem, odnosno informacijama, koje se objavljuju u medijima ne sme se podsticati diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, polu, zbog njihove seksualne opredeljenosti ili drugog ličnog svojstva, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo”. Pre nego što budu objavljeni, komentari moraju biti odobreni od strane naših moderatora, pa vas molimo za malo strpljenja.