Povezani članci

One Comment

  1. 1

    Anonimni

    Kada sam, nedavno, na vlastitom primeru zorno predočio postupanje pojedinih organa lokalne samouprave, kao što su Savetnik za zaštitu prava pacijenata i lokalni Savet za zdravlje, pa i Komisija za vanrednu unutrašnju kontrolu Doma zdravlja, odbili ste predloženo detaljnije sagledavanja problema I to tek kada sam naveo konkretna imena?!

    A, osnovno je što su svi pomenuti akteri u predmetu po dokumentovanim prigovorima, prvo savetniku i direktorici Doma zdravlja na rad dva lekara, a potom i Savetu za zdravlje na rad samog savetnika, bez iole kakvog osvrta na obrazložene propuste, i bez ikakvog obrazloženja po kom osnovu vlastiti navodi eventualno nisu tačni, u izveštajima zaključili da prigovori navodno nisu osnovani?

    Ako predočeno nije dovoljno ilustrativno o ogoljenoj bahatosti i neodgovornosti pomenutih, koji i kakvi onda jesu?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije internet portala Maglocistac.rs. Molimo korisnike da ne koriste govor mržnje i da se uzdržavaju od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Magločistač zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.